ОЧИТЕ НА ФОКУС

От La Prairie отново надхвърлят границите на иновациите. Изкуството на красотата е изтънчено и фино и е напълно познато поле за марката, неправеща компромиси с него.

Козметиката на луксозната швейцарска марка La Prairie винаги ни подарява младост и красота чрез своите продукти. Този път ни впечатлява с едно истинско бижу – хайверения коректор за очи Skin Caviar Perfect Concealer.

С  изключително красивия дизайн на кобалтово синя опаковка, продуктът ни осигурява трите най-важни за очите ни фактора –  стягане, лифтинг, съвършенство. Така вечната красота на погледа, вече е постижима.

Skin Caviar Perfect Concealer включва хладен метален накрайник, който спомага за намаляване на подпухналостта под очите, чрез нежен масаж, докато иновативният пръстен освобождава перфектната доза. Интегрираната четка с кръгли ръбове, специално проектирана за различните ъгли и повърхности на областта на очите, позволява прецизно, безупречно разнасяне на продукта.

Повече от добро съчетание на коректор и грижа за очите – Skin Caviar Perfect Concealer изглажда, коригира и озарява, само с едно нанасяне. Независимо как е минал деня ни се радваме на свеж вид на най-деликатната и издаваща ни зона – тази около очите.

Хайвереният коректор изглажда фините линии на момента, както и в дългосрочен план. Тъмните кръгове остават в миналото, а подпухналостта е само лош спомен. Към всичките му действия от марката не забравят да му добавят и фин цвят, който да изравни тена на кожата в областта на очите.

От La Prairie добавят още едно приятно усещане към този бюти вълшебник – когато го нанасяме усещаме незабавна влага и мигновено чувство за комфорт и овлажняване, което остава с течение на времето.

Препоръчваме Ви да съчетаете за пълен ефект с останалите два продукта от серията Skin Caviar Eye Lift и Skin Caviar Luxe Eye Cream. Така ще подарите на себе си емблематичния за марката Skin Caviar Eye Ritualе. Заслужава си да усетите разгърнат ритуала на изключителния лукс, помагащ ни да подобрим еластичността и тонуса в околоочната област.

 

Продуктите на La Prairie може да намерите в магазин Delirium Exclusive в Serdika Center в София.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.