МЕЧТАНАТА ФОРМА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

Лятото е вече в разгара си. Желанието ни да изглеждаме винаги във форма нараства обратно пропорционално на количеството дрехи, които обличаме.

Оставайки в града през летните месеци е повече от важно да поддържаме добрата си форма със спорт, който едновременно ни носи удоволствие и полза.

Много хора предпочитат плуването, за чиито предимства всички са чували.  Знаете ли обаче, че можете да усетите всички ползи на този вид двигателна активност чрез една забавна и много ефективна тренировка във водна среда, която можете да посещавате, дори и ако не умеете да плувате?

Аква аеробиката ще ви донесе всички плюсове на плуването, съчетани с мотивиращата атмосфера на груповите класове. Тя е безопасна и препоръчително дори при проблеми с гръбнака и болки в ставите. Аеробно-анаеробното натоварване в определени части от тренировката подобрява кръвообращението, което помага за по-доброто „хранене” на мускулите и тонизира цялото тяло  и спомага за хармоничното им развитие. Поради това, че се налага да бъде преодоляно съпротивлението на водата /то е 10 пъти по-голямо от това на въздуха/, количеството изгорени калории е голямо. Метаболизмът се засилва, което ни приближава към мечтаната форма.

Няколко различни вида аква аеробика целогодишно можете да посетите в 25-метровият басейн със солена вода на Оrange Fitness в София. Тези занимания ще подобрят работата на всички жизнено важни органи, ще развият координацията и ще ви помогнат да се чувствате стегнати и красиви.

 

Повече за предлаганите от Orange Fitness услуги може да откриете на: www.orangefitness.bg

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.