КРАСОТА БЕЗ ГРАНИЦИ

Да откриеш ново място в града, където да се грижат за красотата ти, да се чувстваш комфортно и да има удобна локация е повече от трудно.

В забързания ритъм на живот, се нуждаем повече от всякога от своя оазис, в който да ни обещаят най-доброто за нашата коса, блестяща кожа и изрядни нокти.

Готови да задоволят нашите желания и да са безкомпромисни, в това което правят, Selena ES Beauty Salon & Shop застава със самочувствие сред водещите салони за красота в София, напълно основателно.

Тук професионалистите са дългогодишни, продуктите са от най-висок клас, а компромиси с качеството на услугите не се правят.

Водещият бранд в портфолиото им от продукти за грижа за косата не случайно е Balmain. За маникюрът залагат на ProNails, а козметиката е Guinot – едни от най-добрите в професионалната грижа.

Тук се грижат еднакво добре, както за блясъка в косите ни, така и за свежестта на лицето и младостта на тялото ни. Могат да ни изготвят ефективен антицелулитен план за действие преди лятото и да освежат лицето ни с богат избор от хидратиращи и стягащи контура процедури.

Специалистите тук не забравят да добавят и доза сексапил към нашата визия с естествени мигли от най-ново поколение с омбре ефект и микроблейдинг за красиви и изразителни вежди, с които да подчертаем погледа си.

Водещият коафьор в Selena ES Beauty Salon & Shop е Милен Илиев – арт-директор и майстор-стилист с над 30 години опит в света на красотата и фризьорството. Естествените, здрави и красиви коси са негов специалитет. На въпросът за формулата, отговаря просто да му се доверим, а резултатите ще говорят сами.

Нужната доза комфорт и дискретност е умело балансирана с бляскавия интериор, който ни кара да се отпуснем за малко в опитните ръце на професионалистите и просто да се насладим на времето за нас.

В Selena ES Beauty Salon & Shop са гъвкави и предоставят разнообразни опции за час. Съчетават процедури, за да не губим време и ни глезят с лично отношение за всеки наш каприз.

И понеже грижата за красотата трябва да продължи и след като напуснем салона, те ни дават възможност да закупим всичко нужно за нашата поддръжка в домашни условия, така че да задържим и подсилим ефекта от опитните ръце на специалистите.

 

Можете да ги откриете на ул. Якубица 25Б в София и да запишете своя час на телефон: +359 2 996 43 13 или GSM: 0888 541 880

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.