ЕФИКАСНОСТ ЗА ЗРЯЛА КОЖА, ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНА КЪМ АКНЕ

Предразположението към акне в зряла възраст между 20-35 г. е все по-срещан проблем в днешни дни. Статистиките показват, че не само тийнейджърите страдат от този неприятен козметичен дефект. В тази възрастова група (20-35 г.), той засяга по-често жените, отколкото мъжете.

Този месец LA ROCHE-POSAY, марката, която е препоръчвана от дерматолози по целия свят, ни представят своя нов серум за кожа, склонна към акне, специално разработен за хора в зряла възраст и с включени активни съставки с допълващо се действие: ексфолиращи киселини и успокояващи компоненти.

Еffaclar ултраконцентриран серум има видимо въздействие върху външния вид на кожата. След употребата му тя изглежда по-гладка, а нейната текстура – видимо подобрена, още от първата сутрин. Високата ефикасност и добрите резултати от серума са изключително впечатляващи като въздействие върху несъвършенствата, черните точки и цветните белези, само след 4 седмици употреба. Дори след като спрете да го използвате, ще усещате кожата си по-комфортно от всякога.

С новия Effaclar ултраконцентран серум от LA ROCHE-POSAY можем да въздействаме на така нежеланите несъвършенства и да забавим признаците на стареене по кожата на лицето. Употребата му ни осигурява намалена видимост на последиците от акне и усещане за по-млада, жизнена и сияеща кожа.

Не можем да искаме повече от тази високоефективна формула на La Roche-Posay и знаем, че с Effaclar ултраконцентриран серум лесно и бързо от тук нататък ще постигаме желаните резултати срещу несъвършенствата по кожата! Направете го и Вие!

 

Търсете в аптеките и техните онлайн платформи.

Препоръчителна цена на 30 мл. в аптеките: 55 лв.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.