ДОБРО МОМИЧЕ

Мистерията е едно от най-важните качества на жените, което може да се притежават. Каролина А. Херера

С ароматът си Good Girl, емблематичната дизайнерка Каролина А. Херера отдава почит към двойствеността, към  светлините и сенките в нас. Добро или лошо момиче, лицето на жената никога не е само едно, а да осъзнаем своята многостранност се оказва не лесна задача, но ни прави по-силни.

 

Почерпили вдъхновение от тази двойственост и в разгара на лятото и летните емоции от Carolina Herrera ни впечатляват с най-неустоимия  си аромат от серията GOOD GIRL – GOOD GIRL Eau de Parfum Supreme.

Със своята дръзка формула, съдържащ нотки на горски плодове, жасмин, тубероза, печен боб от тонка и ветивер, новият аромат ни кара да се почувстваме изключително съблазнителни.

Разкошната формула Supreme улавя нашата хамелеонова личност. Този ориенталски гурман, който включва изящни съставки и авангардна структура, изобретява своето обонятелно семейство.

С изключителен и бляскав дизайн на черно-блестящ декор този аромат ще Ви завладява и Ви дава нужната дързост от първия миг, в който го усетите на кожата си.

 

Може да откриете новия аромат на GOOD GIRL Eau de Parfum Supreme в обектите за селективна парфюмерия и козметика в страната и бутик Delirium Exclusive.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.