ДИЕТА ЗА КОСА

Selena ES Beauty Salon & Shop, ни предлагат и през летния август месец да се погрижим с терапия за косата си.

Предложението им идва в повече от подходящ момент. Ваканционното настроение и плажни забавления не остават без следи за косата ни. Сухите й краища и загубили блясък дължини се нуждаят от мигновена доза силна хидратация.

Терапиите на Montibello Experience Beauty се оказват нашето решение. Montibello създава продукти и бюти ритуали, за всеки тип проблем с косата и правят грижата за нея повече от лесна.

Благодарение на серията измивна грижа и терапии Montibello Treat Naturtech можем да се възползвате от ново поколение ритуал диета за коса и да се погрижим за своята здрава и красива коса в домашни условия с правилните продукти.

Грижата е персонализирана и можем да изберем между комбинация от продукти спрямо нуждите на косата ни. Спираме се на кератин и хидратиращ серум, които запазват цвета. Можем да променяме своята формула за грижа всеки път и да я адаптираме спрямо момента – суха и изтощена, загубила блясък или със сезонен косопад, какъвто и да е проблемът Montibello ни предлага решение. Продуктите работят, както по дължините така и за корена и скалпа.

Необходим е само 30 мин. престой с продуктите, които се нанасят по дължините с четка. След измиването им и стилизирането на косата, резултатът е повече от видим. Пръстите ни преминават през гладките и блестящи кичури с лекота, а изящните ни коси, привличат погледи и комплименти.

Не забравяйте да се погрижите за косата си през лятото и тя ще Ви се отблагодари с блясък и мекота през цялата година.

 

Запишете своя час за терапия с Montibello в Selena S Beauty Salon на ул. Якубица 25Б в София на телeфон: +359 2 996 43 13 или GSM: 0888 541 880

 

 

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.