ДА ПРИЕМАМЕ ЛИ ИМУНОСТИМУЛАНТИ, ИЗВЪН ПИКА НА ГРИПНИЯ СЕЗОН?

Този месец, специалистите от компания GUNA, представители на най-новия имуностилулиращ продукт Цитомикс, ни отговарят на въпроса дали да продължим да защитеваме организма си от вирусите, дори когато заплахата отминава.

Знаем, че през есенно-зимния сезон е почти наложително използването на имуностимулиращи продукти, ако искаме да го изкараме с по-малко инфекции. През зимата носоглътката е предразположена към въздушно-капкови инфекции, каквито са повечето вирусни инфекции. През пролетта и лятото опасността намалява, но на всеки са познати вирусните стомашно-чревните инфекции, които се предават от замърсени продукти и ръце. Освен това особено, когато се затопли рязко, опасността от настинки и вирусни заболявания се засилва.

Специалистите ни препоръчват да приемаме целогодишно своя имуностимулант за да защитаваме организма си без риск за нашето здраве.

Цитомикс е хомеопатичен продукт с растителни съставки, чист и напълно безвреден, подходящ за всяка възраст. Цитокините, малките молекули в него са онзи елемент, който го отличава и прави ефективен и единствен по рода си на пазара. Той може да се приема целогодишно в профилактичната си доза от 5 дражета 2-3 пъти на ден и да  повиши общо имунитета на организма ни към вирусни инфекции.

Избираме да сме спокойни и сигурни за здравето си и да посрещнем пролетта с Цитомикс, защото е smart да защитаваш организма си целогодишно!

Можете да откриете Цитомикс в аптечната мрежа.