БЛЯСЪК В КОСИТЕ

Преди старта на лятната ваканция, когато слънцето няма да подмине разпилените ни кичури коса по голите ни рамене на плажа, знаем, че трябва да й подарим превенцията, която заслужава. Искаме жизнена, здрава и бляскава коса!

От Balmain знаят как да се погрижат за това и ни предлагат 5 седмичната терапия, която да възстанови увредената коса. Специалистите от там ни обещават, че при редовни курсове през цялата година, косата ще ни се отблагодари с нежния допир, за който мечтаем.

Какво трябва да знаем за ампулите на Balmain? Достатъчно е да кажем, че благодарение на уникалната си формула под формата на нежен, лек, гъвкав лосион помагат за съживяването и възстановяването на косата до най-младежкия й вид. Те са специално разработени, за да поддържат естествения баланс на влагата на скалпа. Уплътняват кутикулите, осигуряват плътност и еластичност при реконструкцията на косъма. Така да имаш красивата коса е по-лесно от всякога!

С терапията на Balmain, получаваме пълноценно СПА преживяване, приятен масаж, истински релакс и бляскав резултат само за 30 минути.  Оставяме се  в ръцете на професионалистите от салон за красота  Selena ES Beauty и знаем, че това лято красивата коса ще е реалност.

 

Ето и стъпките по пътя към бляскавата коса с терапията на Balmain:

Стъпка 1 : Измиване на косата с ревитализиращ шампоан за изтощена коса Balmain Revitalizing Shampoo.

Стъпка 2 : Нанасяне на ампулата Balmain 5 week Enriching Treatment

Стъпка 3 – За по-дълбоко хидратиране на косъма се нанася и балсам за коса Balmain Revitalizing Conditioner

Стъпка 4 – на финал косата ни е обгърната от прекрасен аромат, благодарение на  Balmain Leave in conditioning spray.

 

Можете да ги откриете на ул. Якубица 25Б в София и да запишете своя час на телефон: +359 2 996 43 13 или GSM: 0888 541 880

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.