БЛЕСТЯЩО И ЦВЕТНО БЪДЕЩЕ С ВСЯКА СТЪПКА!

Тази пролет STUART WEITZMAN изпраща ясно послание: По-бляскавото бъдеще предстои с всяка направена стъпка напред!

Знаем, че стъпките ни са по-стилни и по-вълнуващи, когато сме обути със STUART WEITZMAN и смятаме, че и този сезон от марката заслужено привличат вниманието ни.

Вдъхновени от идеята за преобразяваща тропическа ваканция, продуктовия дизайнер на световно известния бранд Едмундо Кастило, ни изненадва за новия пролетно-летен сезон 2020, с гама от неочаквано смели и живи цветове.

„Тази колекция представя щастието и ведрото настроение, което чувствате, когато сте на карибска ваканция, изразена само чрез цвят“, казва Кастило. „Искаме да усещате това всеки ден, навсякъде, дори и да сте в офиса!“

Тази мисия е напълно реална чрез модерната дъга от живи цветове като розово, червено, оранжево, слънчогледово жълто, зелено и карибско синьо.

Морето от слънчеви нюанси ни кара да желаем по-силно от карибски коктейл още един цвят от нашата голяма любов – емблематичния NUDIST, моделът must have за всяка жена!

Зад силуета на всяка обувка откриваме дизайнерската ДНК на марката. Верни на формулата мода, функционалност и удобство в едно, нашите STUART WEITZMAN затвърждават мястото си в сърцето ни и този сезон!

Можете да откриете новата колекция на STUART WEITZMAN в бутик Le Scarpe на ул. Съборна 7.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.